Boek der wachters

36

Florida, 2026. Nog 400 dagen te gaan voordat het grootste deel van de wereldbevolking zal sterven. Niemand weet waarom, alleen wanneer: 9 februari 2027.
Voormalig FBI-agent Will Piper heeft vijftien jaar geleden deze voorspelling al onthuld toen hij de Vectis Bibliotheek ontdekte. De zaak wordt heropend wanneer nieuwe 'doemsdag'-slachtoffers een kaart ontvangen met hun sterfdag erop en dan ook daadwerkelijk doodgaan.
Terwijl de samenleving in wanhoop naar het einde der dagen toeleeft, probeert Will zich niet gek te laten maken.
Totdat zijn zoon Phillip verdwijnt...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Keepers of the Library
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Riek Borgers-Hoving
Laatste editie
12 augustus 2014
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400504318 , 9789044972122
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijLezersrecensies (3)

goed einde

door: NathalieZ 1 like
Ik vond het een goed einde van het trio. Maar indien er inspiratie is een open einde voor een eventueel vierde deel. Een hoop spanning en toch weer een hoop vragen beantwoord. Maar je krijgt er ook weer dubbel zoveel bij.

Niet al te sterk slot van een trilogie

door: Pieter 1 like
Het derde en laatste deel van de serie rond (ex) FBI agent Will Piper. Ik zal een samenvatting achterwege laten aangezien die gewoon te lezen is bij de synopsis. Het verhaal speelt zich af in 2026, een jaar voordat "het Zicht" eindigt. Het Zicht eindigt op 9 februari 2027, na die dag zijn er geen...
ebook

Een boek met een verrassende wending

door: Senne 2 likes
Nog 400 dagen te gaan voordat het grootste deel van de wereldbevolking zal sterven. Althans volgens de onthullingen die Will Piper vijftien jaar geleden deed. Maar is dat ook zo? Na de verdwijning van zijn zoon Philip, zet Will alles op alles om zijn zoon terug te vinden. Tijdens de zoektocht naar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic