Boer Boris en de eieren

,

6

Spots 1

Boer Boris en de eieren is het zevende prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. In dit deel hebben de kippen van Boer Boris wel héél kleurrijke eieren gelegd. Help, zijn de kippen soms ziek? Welnee: het is Pasen!

Boer Boris en de eieren is een perfect prentenboek voor Pasen. De kippen hebben extra hun best gedaan om vrolijke, gekleurde eieren te leggen. Boris laadt ze op de trekker om ze te verstoppen door het héle land en de kippen gaan gezellig mee. Maar na een bijna-botsing met de paashaas zijn alle eitjes stuk. Van schrik leggen de kippen opnieuw een ei, maar niet zo mooi gekleurd helaas. Er moet gauw iets gebeuren - hoe komen ze aan kleuren?

De Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd 'Boer Boris in de sneeuw' bekroond met een Vlag & Wimpel en werd 'Boer Boris gaat naar zee' gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015!

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
17 februari 2016
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025762520


Door lezers

Passie voor letteren / Kinderpret met Boer Boris
14 april 2017 13 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €13,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Vijgen na Pasen

door Koen Driessens op 13-05-2016

Boer Boris maakt wat mee: hij is al naar de markt gegaan, naar de zee, in de sneeuw… Eerder al wou hij ook geen feest vieren. Nu ontkomt hij er echter niet aan: het is Pasen en zijn kippen hebben gekleurde eitjes gelegd. Samen met zijn broertje en zusje verzamelen ze die en brengen ze die in de vrachtwagen naar de stad om er te verstoppen. De kippen gaan ook mee. Wanneer er echter een of andere...


Lezersrecensies (1)

Boer Boris en de eieren – Ted van Lieshout & Philip Hopman

door: Verhaalkabaal 1 like
Mooi op tijd voor Pasen verscheen onlangs Boer Boris en de eieren. Het is alweer het zevende deel uit de succesvolle Boer Boris reeks, gemaakt door schrijver Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman en behoeft dus ook bijna geen introductie meer. Boris is een vindingrijke jongen die met zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic