Bommel Reisgids

4

Wie zou er niet eens willen verdwalen in het Donkere Bomen Bos, willen struinen door de steegjes van Rommeldam, of willen dobberen in de Krabbenbaai? De wereld van Olivier B. Bommel en Tom Poes werd door Marten Toonder zo beeldend vormgegeven dat hij uitnodigt tot verdere exploratie, te voet, per auto of met de boot.
Dankzij deze fraaie reisgids is dat nu mogelijk. De lezer kan, in de voetsporen van de heer van stand, Rommeldam en omgeving verkennen aan de hand van vijftien wandelingen, acht excursies, één busrit en één boottocht. De vijfentwintig routekaartjes wijzen de lezer de weg. Een unieke reisgids, rijk geïllustreerd met tekeningen uit de Bommelverhalen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
24 februari 2009
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
ISBN
9789023441076 , 9789071959127 , 9789047624189

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

(Jeugd)sentiment

door: Aad le Febre 1 like
Aanrader voor zowel de bijna leek, die verhalen van Marten Toonder enigszins kent, als de fervente Tom Poes / Olie B. Bommel fan. Natuurlijk gaat het om de herkenbaarheid en uitvoerige beschrijving van alle locaties en gebieden die in de verhalen genoemd worden, maar in plaats van een droge...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic