Bonbon

,

0

Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke bekendheid vanwege zijn aparte combinaties met chocolade. Hij is bonbonleverancier van gerenommeerde horecabedrijven en geeft al vele jaren les in bonbons maken aan particulieren en bedrijven.

Met Bonbon kan iedereen zelf thuis aan de slag met de verrassende recepten van Kees Raat. Van slagroomtruffels tot tomaat-balsamico-bonbons en van jasmijnlolly’s tot earl-grey-bonbons: de recepten in dit boek zijn voor elke liefhebber van chocolade zonder veel problemen uit te voeren. Alle technieken die komen kijken bij het maken van een goede bonbon worden duidelijk in tekst en beeld uitgelegd. En als je eenmaal door hebt hoe het moet, blijkt het allemaal veel simpeler dan het in eerste instantie lijkt.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
136
Laatste editie
03 oktober 2007
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059561953 , 9789059561007

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic