Bont en blauw

2

Het Griekse eiland Trigono herbergt vele geheimen. De plaatselijke trots is evenwel het stelsel grotten dat tijdens de Tweede Wereldoorlog plaats bood aan tragische, verliefde paartjes. Maar nu vormt het het angstaanjagende decor voor smerige corruptiezaken.

De Amerikaanse toerist Rosa Ozal is plotseling verdwenen en privé-detective Alex Mavros wordt ingehuurd om haar te vinden. Door zijn half-Griekse, half-Schotse afkomst wordt Mavros in een perfecte positie gemanoeuvreerd: hij spreekt wel degelijk de taal, maar kan door zijn uiterlijk toch de onschuldige toerist uithangen.

Al snel komt hij erachter dat er meer gaande is dan wat met het blote oog waarneembaar is. Een nieuw dieptepunt doet zich voor als twee jonge eilandbewoners dood worden aangetroffen in de netten van een lokale vissersboot. Om herhaling van zulke verschrikkelijke misdaden tegen te gaan, dient Mavros door Trigono?s muren van stilte te breken en de dodelijke consequenties van een geheim, dat de eilandbewoners al generaties lang bezighoudt, aan het licht te brengen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
A deeper shade of blue
Serie
Alex Mavros (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045301228
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic