Boodschappen uit het Licht

0

Het bijzondere boek Boodschappen uit het Licht bevat heldere boodschappen die de schrijfster mocht ontvangen uit de Diamanten Lichtsfeer, welke een sfeer is in de goddelijke wereld. De boodschappen bevatten vele aanwijzingen, inspirerende nieuwe inzichten en manieren van leven om jou en ons allemaal te begeleiden naar meer innerlijke rust en uiteindelijk naar vrede. Het gaat over passie, mededogen, de natuur, over overvloed, voldoening, acceptatie, verwondering en nog veel meer.
Daarnaast werken de Lichtboodschappen mee aan het in ere herstellen van het zelfhelend vermogen van al wat leeft. De Lichtboodschappen tillen je op naar een hoger bewustzijn!
Spiritueel gezien heeft de wereld met al haar bewoners licht en liefde nodig. Nu meer dan ooit! De energie is dusdanig verhoogd en alles gaat zo snel dat een nieuw bewustzijn nodig is. Nieuwe inzichten, die de aarde en haar bewoners kunnen gebruiken om te helen. Boodschappen uit het Licht mag hierbij als een gids worden beschouwd.
Het boek Boodschappen uit het Licht is zowel individueel als in groepsverband te gebruiken.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
492
Laatste editie
17 november 2015
Uitgeverij
Free Musketeers
ISBN
9789048438419
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic