Bouillon Bouillon Winter 2011

0

Wie werkten er mee:
Christian von Alvensleben fotografeerde onze cover, Renate van der Bas is van zichzelf al heel gelukkig, Fredie Beckmans snoept zich gek, Marian Boyer is privé ook heel genietbaar, Beatriz Dorado Sánchez-Castillo komt op Spaanse stoom, Jurriaan Gelderman ìs God in Frankrijk, Didi Jansen joins the club, Anka Jansen manages the club, Will Jansen wint the Award 2011 van Het Nieuwe Gilde, Leo Keijzer heeft nog steeds zand tussen de kiezen, Marloes Kemming mist een vinger, Kathy Mathys lust ze ook rauw, Sieberen Meerema kookt als een poëet, Jacques Meerman what's in a name!, Pieter Ouddeken portretteert pareltjes, Ingrid Oyevaar leest in chocoladeletters, Jos Rietveld heeft iets moois met grootmoeders, Ellen Scholtens theeleuterd met Ria, Harald Slaterus zouden we niet willen en kùnnen missen, Els Spanjer raakt niet van weg of wijs, Annebeth Vis heeft zich ontworsteld aan de tentakels, Angela de Vrede illustreert met klasse, Kyra de Vreeze huppelt vega, Mark Wagemakers begint bij de Biesbosch, Yvonne de Zeeuw Slow Food kaasje voor het bekkie, Nelly de Zwaan schrijft zich groene vingers.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
21 december 2011
Uitgeverij
Bouillon Culinaire Journalistiek
ISBN
9789077788318
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic