Bouillon Winter 2010

0

Voorwoord
Inhoud:
Berichten
Port: idiote wijn
tekst Onno Kleyn
Letje loog
tekst en foto Rineke van Houten
Clive kookt werelds
tekst Marian Boyer, illustratie Ingrid Bockting
Om het eten alleen al zou je naar De Hermitage gaan
tekst Will Jansen, foto's Pieter Ouddeken
Modderende varkens geven hemelse coppa's
tekst Petra Essink, foto's Bert Waterval en Christian Peper
Ongezochte vondsten uit de keuken
Culinaire Serendipiteit (II*)
tekst Pek van Andel
Kunst en Kaas
Tekst Will Jansen, foto's Emilie Cummings en Will Jansen
Eat, pray, love, maar dan anders
Tekst en foto's Marloes Kemming

Champagne gedijt bij crisis
tekst René van Heusden
Olijfolie drie euro per slok
tekst Wil Jansen
Poffertjes
tekst Jos Rietveld
Verdwaald in de tijd: kapotte eieren en Spaanse hutspot
tekst Jacques Meerman
Champignons met wodka
tekst Kathy Mathys
Culinaire kilometers in de Kempen
tekst en foto's Nelleke Launspach
Lost in translation
tekst en foto's Caroline van Ommeren
De menselijke stoofpot
tekst Dirk de Moor
Truffels uit het Maasdal
tekst Her Jobse
Noorse boeren, buitenlui en Brimi’s
tekst Jacques Hermus
Strip Guido van Driel >>

Made in Taiwan
tekst en foto’s Linda Korsten
Drie sterren zonder drempels
tekst Renate van der Bas, foto's Mario Reggiani
Fascinerende Foodprints
Den Haag antwoordt magistraal op al het eetevenementengefrutsel
tekst Will Jansen m.m.v. Drees Koren, foto's Didi Jansen

De Bouillonambassadeurs
Bouillon Leest
Wie werkten er mee

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
244
Laatste editie
15 december 2010
Uitgeverij
Bouillon Culinaire Journalistiek
ISBN
9789077788264
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic