Bouquet e-bundel nummers 3465-3472, 8-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

, , , , , , ,

0

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3465 t/m 3472) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) Gloedvolle kerst van Catherine Spencer
Pal voor kerst staat Domenico onverwacht bij Arlene op de stoep. Ze weet dat hij haar begeert, maar niet van haar houdt. Dus kan ze niet op zijn voorstel ingaan, hoe moeilijk dat ook is

(2) Siciliaanse verleider van Penny Jordan
Eindelijk heeft Gabriel de middelen in handen om zich op Sasha te wreken. Maar is Kerstmis wel een tijd voor wraakgevoelens?

(3) Wraak als inzet van Jennie Lucas
(Royal flush)
Josie had nooit gedacht dat zij ooit nog eens zou trouwen met een heuse prins. Maar ja, haar huwelijk met prins Kasimir is dan ook niet meer dan een kille zakelijke overeenkomst. Toch?

(4) Eén nacht met de Griek van Kate Walker
Is die ene nacht die ze in de armen van Theo Antonakos doorbracht, het mooiste moment of de grootste vergissing van Skyes leven?

(5) Golven van verlangen van Caitlin Crews
Na jarenlang zijn persoonlijk assistent te zijn geweest en in het geheim verliefd op hem neemt Dru ontslag bij Cayo Vila. De arrogante miljardair wil haar echter niet laten gaan!

(6) Winterse romance van Cathy Williams
Als Jennifer tijdens een sneeuwstorm vastzit op het landgoed van James Rocchi, krijgt ze het opeens erg warm van de vurige blik in zijn ogen. Vreemd, want ze zijn gewoon jeugdvrienden.

(7) Zonovergoten geluk van Anne McAllister
(2 Griekse romances)
Alex Antonides mag dan nog steeds haar hart op hol doen slaan, Daisy heeft haar lesje geleerd.

(8) Zwoele herinnering van Kim Lawrence
Izzy schrikt als ze tijdens de bruiloft van haar nicht onverwacht Roman Petrelli ziet staan de man die haar jaren geleden na één zinderende nacht zomaar verliet
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Catharina Correlje , Monica Niels , Luisa Batista , M. van Gils , Marjorie Lodder , Beitske Verheij , Jolanda Budding , Liesbeth Hensbroek
Laatste editie
03 december 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461998989
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic