Bouquet e-bundel nummers 3583-3590

, , , , , , ,

0

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3583 t/m 3590) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) Verrassende beloning van Carol Marinelli
Waarom heeft ze in hemelsnaam `ja gezegd op deze baan? Dat vraagt Alina zich af wanneer ze haar baas, de onverbeterlijke playboy Demyan Zukov, voor het eerst ontmoet.

(2) Minnaar voor een weekend van Michelle Conder
Miller zou nóóít iets beginnen met iemand als Valentino Ventura rijk en knap, maar in alles haar tegenpool. En nu zit ze een heel weekend met hem opgescheept!

(3) Meedogenloze passie van Dani Collins
In haar wanhoop heeft Sirena iets gedaan waardoor ze nu in de schuld staat bij tycoon Raoul Zesiger. En Raoul blijkt een zeer gevaarlijk man om schuld bij te hebben

(4) Ongekende schoonheid van Sharon Kendrick
(Hart van de woestijn)
Kort na zijn aankomt in de woestijnstaat Qurhah dringt een vrouw de hotelkamer van tycoon Gabe Steel binnen. Wie is ze? En wat wil ze van hem?

(5) Satijn en champagne van Carole Mortimer
Thia weet dat ze niet thuishoort in Luciens wereld vol glamour en glitter. Erg vervelend dus dat ze zich zo tot hem aangetrokken voelt

(6) Fonkelende hartstocht van Susan Stephens
(Diamonds are forever)
Sjeik Sharif al Kareshi heeft tegen haar gelogen! Dus reist Britt af naar zijn woestijnstaat om hem eens goed de waarheid te vertellen.

(7) Onmogelijk verleidelijk van Annie West
In het nauw gedreven neemt Lucy hulp aan van Domenico Volpe de miljardair door wiens toedoen ze vijf jaar gevangen heeft gezeten

(8) Sterren in de nacht van Susanna Carr
Was Tina maar nooit op het voorstel van Dev ingegaan!
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
990
Laatste editie
30 december 2014
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402508239
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic