Bouquet e-bundel nummers 3633-3637

, , ,

0

Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vijf van de negen Bouquet-romans (nummers 3633 t/m 3637) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) VURIGE ZAKEN - (Grand Hotel Chatsfield)
De beeldschone vrouw met wie Antonio Chatsfield een onenightstand beleeft, blijkt de volgende dag zijn rivale te zijn bij een belangrijke zakendeal!

(2) EEN ROEKELOZE NACHT - Meg is dankbaar dat Niklas Dos Santos haar helpt bij een aanval van vliegangst. Maar is het niet wat overdreven om bij een tussenstop in Las Vegas meteen maar met hem te trouwen?

(3) VERBODEN VERLOKKING - (Griekse tycoons)
Brianna voelt zich gevleid dat haar knappe baas opeens zoveel aandacht aan haar besteedt. Alleen bestaat nu wel het gevaar dat hij haar geheim ontdekt...

(4) MINNARES VAN DE SJEIK - Prins Hafiz gaat trouwen met een ander! Zal Lacey dan echt nooit meer voor hem zijn dan zijn minnares?

(5) WRAAK OF VERLANGEN? - (extra dik)
Een heerlijk lang verhaal over de machtige Griekse tycoon Alex Mandrakis en de onschuldige Natasha, vol romantiek en opwindende kussen onder een stralende sterrenhemel...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
16 juni 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402513264

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic