Bouquet e-bundel nummers 3633-3641

, , ,

0

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle negen Bouquet-romans (nummers 3633 t/m 3641) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) VURIGE ZAKEN - (Grand Hotel Chatsfield)
De beeldschone vrouw met wie Antonio Chatsfield een onenightstand beleeft, blijkt de volgende dag zijn rivale te zijn bij een belangrijke zakendeal!

(2) EEN ROEKELOZE NACHT - Meg is dankbaar dat Niklas Dos Santos haar helpt bij een aanval van vliegangst. Maar is het niet wat overdreven om bij een tussenstop in Las Vegas meteen maar met hem te trouwen?

(3) VERBODEN VERLOKKING - (Griekse tycoons)
Brianna voelt zich gevleid dat haar knappe baas opeens zoveel aandacht aan haar besteedt. Alleen bestaat nu wel het gevaar dat hij haar geheim ontdekt...

(4) MINNARES VAN DE SJEIK - Prins Hafiz gaat trouwen met een ander! Zal Lacey dan echt nooit meer voor hem zijn dan zijn minnares?

(5) WRAAK OF VERLANGEN? - (extra dik)
Een heerlijk lang verhaal over de machtige Griekse tycoon Alex Mandrakis en de onschuldige Natasha, vol romantiek en opwindende kussen onder een stralende sterrenhemel...

(6) HARTSTOCHT OP SICILIË - Met pijn in haar hart reist Marina naar Sicilië om eindelijk voor altijd een punt te zetten achter haar relatie met Pietro D'Inzeo. De schatrijke Italiaan heeft echter andere plannen...

(7) EEN SCHOKKEND VOORSTEL - Nadat hij een ongeluk heeft gehad, moet Carly haar baas, de adembenemend knappe Luis Martinez, verzorgen. En ze vindt het héél moeilijk om professionele afstand te bewaren!

(8) ZWANGER VAN DE PRINS - (2 machtige sjeiks)
Sheridan zit min of meer gevangen in het paleis van sjeik Rashid al-Hassan. Ze moet hier blijven... tot ze zijn kind baart.

(9) RISKANTE KUSSEN - Julia moet opeens samenwerken met de arrogante Ferro Calvaresi - haar grootste concurrent!
Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
16 juni 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402513257

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic