Bouquet e-bundel nummers 3659-3666

, , , , , , ,

0

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3659 t/m 3666) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) ONTVOERD DOOR EEN SJEIK - (Grand Hotel Chatsfield)
Sophie is in het Chatsfield op zoek naar schandalen, maar ze vindt een adembenemend knappe sjeik!

(2) SPAANSE BRUILOFT - Santos Ramirez ziet wel iets in een zakenhuwelijk met Georgina Maar denkt ze nu echt dat hij na de bruiloft op de bank zal slapen?

(3) VLAMMEND VERLANGEN - Dus Constantin De Severino wenst dat ze bij hem terugkomt? Isobel wil niets liever, maar het is een slecht idee...

(4) ONVERWACHT GELUK - Prins Nadir zal met Imogen trouwen en voor haar en haar dochtertje zorgen. Maar waarom zegt hij niets over liefde?

(5) VERLEIDING MET GEVOLGEN - Totaal overweldigd heeft Diana zich helemaal gegeven aan de donkere, machtige Edward St. Cyr. En nu is ze zwanger!

(6) PASSIE OF WRAAK? - Eindelijk heeft Giancarlo de kans zich te wreken op Paige. Wel lastig dat hij haar steeds wil kussen...

(7) KUSSEN EN KUNST - (Italiaanse verleiders)
Bryn doet net alsof ze hem niet kent. Gabriel d'Angelo weet wel een manier om haar een schok van herkenning te geven.

(8) MEEDOGENLOZE BEGEERTE - Ginny wíl zich niet aangetrokken voelen tot André Duchard. Toch gaat ze met hem mee naar een chateau in de Bourgogne...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
938
Laatste editie
08 september 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402514629
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic