Bouquet e-bundel nummers 3692-3699

, , , , , , ,

0

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3692 t/m 3699) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) BETOVERD IN BARCELONA - (Grand Hotel Chatsfield)
Als Holly Theo Tsoukatos om een ontmoeting vraagt, eist de Griekse magnaat dat deze plaatvindt in het Chatsfield in Barcelona - waar het allemaal begon...

(2) EEN KUS VOOR DE PRINSES - Prinses Layla heeft één week voordat ze terug moet in het keurslijf van het hof. Wie weet kan Mikael Romanov haar laten zien hoe je van het leven geniet.

(3) ULTIEME UITDAGING - (De miljardairsclub)
Tiffany komt naar een bijeenkomst op de club in de hoop het familiebedrijf te redden. Op de eerste avond wordt ze ten dans gevraagd door een mysterieuze man...

(4) TEGEN ZIJN REGELS - Wanneer de aantrekkelijke, maar arrogante miljardair Damien Wyatt haar probeert te verleiden met een kus, geeft Harriet hem in een opwelling een klap!

(5) GEVANGENE VAN DE TYCOON - Gracie wilde alleen maar haar broer helpen, en nu zit ze gevangen in het luxeappartement van de Spaanse tycoon Rocco De Marco...

(6) DWINGEND VERLANGEN - (Plicht of passie?)
Makhail Nabatov heeft zijn handen vol aan het bewaken van de knappe prinses Evangelina. Ze gedraagt zich onmogelijk, en hij vindt haar véél te mooi!

(7) VERBODEN GEVOEL - Jonas Deveson begrijpt niet waarom hij Ravenna heeft gedwongen op zijn landgoed te komen wonen. Hij wil juist ver bij haar uit de buurt blijven!

(8) BRAZILIAANSE BRUILOFT - (Latin lovers)
Een verstandshuwelijk met Tiago Santos levert Danny weliswaar een veilige toekomst op voor haar en haar moeder, maar niet de liefde waarnaar ze zo verlangt...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
965
Laatste editie
29 december 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402516326 , 9789402516326 , 9789402516326
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic