Bouquet e-bundel nummers 3700-3708

, , , , , , , ,

0

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle negen Bouquet-romans (nummers 3700 t/m 3708) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1)SMEULENDE PASSIE - (Grand Hotel Chatsfield)
Eleanor gaat in St. Petersburg werken voor hotelmagnaat Lukas Kuznetskov. Hij werpt haar vlammende blikken toe, maar zijn hart blijkt zo koud als ijs!

(2)ROEKELOOS VERLIEFD - Soraya is uitgehuwelijkt aan de emir van Bakhara, en Zahir moet haar naar hem toe brengen. Onderweg laaien er tussen hen opwindende maar verboden gevoelens op...

(3)ULTIEME VERGELDING - (De miljardairsclub)
Als Olympia in de club een man betrapt op een plek waar hij duidelijk niet hoort te zijn, doet deze Nicandro Santos haar een verbijsterend voorstel...

(4)OPWINDENDE ONTMOETING - Al bij hun eerste ontmoeting vindt Karen tycoon Gray O’Connell helemaal niet aardig. Waarom is ze dan steeds zo opgewonden als ze hem ziet?

(5)ONBEZONNEN NACHT / LOME KUSSEN - (Zondig en sexy)
Het extra dikke eerste deel van een opwindende nieuwe serie over de zeven zonden!

(6)VLUCHT IN ZIJN ARMEN - Leonidas Vassalio besluit de mooie, onschuldige Kayla niet te vertellen dat hij een bekende Griekse miljardair is...

(7)ONTVOERD IN DE WOESTIJN - (2 woestijnprinsen)
Koningin Elena denkt in de woestijnstaat Kadar een verstandshuwelijk aan te gaan met de troonopvolger, maar ze wordt ontvoerd door diens halfbroer, sjeik Khalil al Bakir.

(8)GESTOLEN GELUK - Prins Reyes Navarre zal moeten trouwen met Jasmine, die hij van diefstal verdenkt!

(9)LIEFDE OF BEDROG? - Charlotte valt als een blok voor de knappe Italiaanse magnaat Alessandro Roselli. Maar is hij wel te vertrouwen?

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
1167
Laatste editie
25 januari 2016
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402516753
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic