Boy Nobody 1 - Boy Nobody

20

Artikelen 1 Spots 1 Top25's 2

Sinds het verdachte overlijden van zijn ouders zit Boy Nobody bij Het Programma, een schimmige overheidsorganisatie die kinderen opleidt en hersenspoelt om hen in te zetten voor spionageactiviteiten en het liquideren van staatsgevaarlijke personen. Boy Nobody duikt op in een nieuwe stad, op een nieuwe school, onder een nieuwe naam. Hij blijft nooit lang en telkens sterft er een familielid van een van zijn nieuwe vrienden, een zogenaamd natuurlijke dood ... Boy Nobody is ijskoud en gevoelloos als het op het afmaken van zijn opdracht aankomt, maar ergens diep in hem zit nog de jongen die hij ooit was, toen zijn ouders nog leefden. Zijn nieuwe missie brengt hem naar New York. De duur en het verloop van deze opdracht zijn ongewoon, net als het contact met de New Yorkse burgemeester en zijn fascinerende dochter Sam. Dit is het eerste deel van een spannende, flitsende en verrassende trilogie voor Young Adults, die de grenzen van goed en kwaad aftast.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Margot van Hummel
Laatste editie
13 augustus 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044819489


Artikelen over Boy Nobody 1 - Boy Nobody

  Meer artikelen


Door lezers

Evy's Boekenblog / Recensie: Allen Zadoff– Boy Nobody
11 september 2017
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (3)

Leuk voor tussendoor

door: Evy2004 1 like
Sinds de dood van zijn ouders zit Boy Nobody bij het programma een geheime organisatie die jongeren opleid om staatsgevaarlijke mensen uit te schakelen. Elke keer duikt hij op in een nieuwe school maar Boy Nobody blijft nooit lang en enkel keer sterf er een familielid van een van zijn nieuwe...

Apart

door: Tjitske de Jong 1 like
Boek van mijn dochter wat ik van haar "moest" lezen en het viel me niet tegen. Een spannend verhaal, realistisch geschreven. Wel met soms erg korte zinnen maar dat stoort niet echt dat hoort misschien bij het ya-genre. Ik heb van dit boek genoten en ga ook zeker deel 2 lezen.

Recensie over "Boy nobody" (Boy nobody 1)

door: Ikvindlezenleuk (Mathilde) 1 like
Ik pak een honkbalknuppel. Het is een 32 ounce Rawlings composiet. Ik verdeel het gewicht over beide handen. Door een deuk aan de bovenkant is hij ietwat uit balans. Ik pak de knuppel aan beide kanten vast en rek me na de wedstrijd op het parkeerterrein uit. Natick tegen Wellesley. Mijn ploegmaten...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic