Braai

1

Artikelen 1 Lijsten 1
Bijbel voor de perfecte barbecue

In Braai kom je alles te weten over braaien, het Zuid-Afrikaanse barbecueën. Hoe je het beste vuur krijgt, en hoe je de meest heerlijke maaltijden boven dat vuur bereidt.

Van T-bonesteak tot spare ribs, van snoek tot rivierkreeft en van potjies tot groenteschotels, dit handboek vertelt je alles over braaien. Er staan zelfs desserts in die je kunt klaarmaken op de braai.

Jan Braai is dé braai-chef van Zuid-Afrika. Hij heeft overal in Zuid-Afrika gebraaid, met duizenden landgenoten, en hij weet als geen ander wat mensen over braaien willen weten.
Jan Braai is ook initiatiefnemer van National Braai Day, waarvan Desmond Tutu beschermheer is. Op die dag, jaarlijks op 24 september, verzamelen alle Zuid-Afrikanen zich rond hun vuren en eren zo hun erfgoed.

‘Met Braai word je een echte grillchef.’ – The South African
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
11 mei 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Marmer Boeken BV
ISBN
9789460682988 , 9789460688133


Artikelen over Braai

Tijd voor een BBQ!
09 juli 2016 7 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €9,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Heerlijk zomers barbecueën!

door: Dayenne 1 like
In het kookboek Braai neemt Jan Braai je mee in de wereld van het Zuid-Afrikaanse barbecueën: braaien, dat oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt. In het kookboek vertelt Jan Braai over de geschiedenis van het braaien, geeft tips over het maken van het perfecte vuur met hout en het bereiden van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic