Brandmerk

61

Spots 1 Top25's 1
Een jaar geleden verloor Mark Bradley zijn baan als leraar na beschuldigingen van een affaire met een studente. Nu is de zus van de studente dood aangetroffen en Mark ziet zich geconfronteerd met een vijandig stadje.

Hilary Bradley is vastbesloten haar man te beschermen. De enige die ze kan vertrouwen is rechercheur Cab Bolton. Dan komen er feiten aan het licht over het meisje die wijzen in de richting van een andere dader. Wie wil dat Mark gebrandmerkt wordt voor deze gruwelijke moord?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Bone House
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
30 januari 2012
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044332537 , 9789044333268 , 9789044335835


Door lezers

Thriller Club / Brian Freeman
29 november 2017 11 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Het verhaal houdt de lezer vast

door Cees van Rhienen op 22-02-2012

Nagenoeg niemand kent hem als James Kidman en toch is het onder dit pseudoniem dat Brian James Freeman in 2004 zijn eerste horrorboek schreef, Black Fire. Het werd meteen genomineerd als beste debuut voor de Bram Stoker Award, een vooraanstaande Amerikaanse prijs in het horrorgenre, en dat was de opsteker die Brian Freeman nodig had voor meer schrijwerk.

En dat is er gekomen. Inmiddels zijn er...


Lezersrecensies (8)

Brandmerk

door: Willeke 1 like
Mark Bradley wordt verdacht en veroordeeld door zijn omgeving, dat hij en relatie heeft gehad met scholiere Tresa, die dat zelf ontkent.Hij gaat met zijn Vrouw Hilary, die in hem gelooft, naar een danswedstrijd in Florida. daar ontmoet hij 's nachts op het strand de zus van Tresa; Glory en later...

Spannend

door: Cedmax 1 like
Weer een spannend boek van Brian Freeman, deze staat wel los van de andere boeken en gaat deze keer niet over rechercher Stride. Maar een even goed boek als de andere, zeker de moeite om te lezen !

onschuldig beschuldigd

door: Jetske Holtrop 1 like
Mark en Hilary Bradley wonen in hun droomhuis. Maar doordat Mark een jaar geleden is beschuldigd van het hebben van een relatie met een van zijn leerlingen is hij zijn baan kwijt geraakt en zijn de inwoners van het stadje ronduit vijandelijk tegen hen. Dan wordt de zus van het betreffende meisje...

Briljant

door: Corine 1 like
Geweldig spannende thriller. Na "Verdorven" het tweede boek dat ik heb gelezen van Freeman. Gaan er zeker nog meer volgen. 

door: veravb 1 like
Wanneer Mark als leraar beschuldigd wordt van een affaire met een minderjarige studente, wordt zijn leven een hel. En die hel wordt gemaakt door de mensen in het stadje waar hij leeft. Hij komt ermee weg omdat er niet voldoende bewijs is. Een jaar later wordt het lichaam van de zus van de studente...

Recensie Brandmerk

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Erg goede thriller waarbij de personages goed zijn uitgewerkt en interessant zijn. Goed plot met een verrassende dader. Aanrader!

Recensie Brandmerk

door: Annemieke Roolvink 1 like
Wat een heerlijk spannend boek is dit, er gebeurt van alles en verveelt geen seconde. Ik dacht steeds een idee te hebben hoe het zat maar het verrast je iedere keer weer. Van mij mag er een vervolg komen!

Recensie Brandmerk

door: Carola 1 like
Weer een superboek van een steengoede schrijver. Het eerste losstaande verhaal van deze schrijver, en meteen een goede. Het verhaal wordt tot in de puntjes uitgewerkt, en blijft je verrassen. De personages zijn origineel neergezet, goed uitgewerkt en je kunt goed met ze meeleven. De schrijfstijl...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic