Bremen, Bremerhaven en Hamburg

0

Deze Dominicus stedengids geeft een duidelijk beeld van de twee internationale havensteden Hamburg en Bremen. De geschiedenis van beide steden en de actuele situatie wordt aangevuld met achtergronden, cultuur of leuke eigenaardigheden. Natuurlijk ontbreekt ook de nodige praktische informatie niet, waardoor de bezoeker nergens lang naar hoeft te zoeken. Verdwalen zal met dit boek in de hand niet snel lukken, hoewel het eigenlijk wel aan te raden is!

HAMBURG is na Berlijn de belangrijkste Duitse stad, een veerkrachtige stad die steeds weer als een feniks uit zijn as herrijst. Sterk en hard, maar ook groot, groots, ruig en spannend. Een mooie stad om in te winkelen, maar ook uitgaan kan hier prachtig. Een stad om eindeloos te ontdekken en met een grote kans je volledig in te verliezen. BREMEN heeft een romantische en gezellige historische kern met daaromheen de steeds meer opbloeiende kennisindustrie. Een stad met bijna meer groen dan bebouwing. Bremerhaven, de nieuwe, moderne haven van 60 km ten noorden van Bremen, is gericht op de toekomst en voorzien van veel uiteenlopende grote musea. Net buiten Bremen vind je een lekker groen en schoon watergebied om te wandelen, te fietsen, te varen en cultuur op te snuiven.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
147
Laatste editie
01 juli 2011
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025748760
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic