Brood uit eigen keuken

0


Duizenden jaren oud en nog altijd vers. Brood is niet alleen ongeschonden
door de geschiedenis gekomen, maar heeft ook een enorme ontwikkeling
doorgemaakt. In dit boek vindt de liefhebber van brood een uitgelezen keuze
aan internationale recepten. De recepten zijn eenvoudig en snel te maken.
En wat een keuze! Klassieke Franse baguette, Focaccia uit Genua, Soda
bread, Muffins, Bagels, Meergranenbrood, Bierbrood, Naan en Bruin brood met
venkelzaad. Daarnaast bevat dit boek een beschrijving van de
basistechnieken, plus recepten voor fantasievolle, aantrekkelijke
brooddecoraties.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
118
Laatste editie
01 januari 2003
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191105
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic