Brood uit eigen oven

3

Artikelen 2 Lijsten 3

Wat is er nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood in je huis? In Brood uit eigen oven geeft Levine van Doorne de groeiende groep van thuisbakkers, zowel beginners als gevorderden, haar broodbakgeheimen prijs. De filosofie van Levine is dat de receptuur en werkwijze duidelijk moeten zijn. Dus geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven, zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. In dit boek wordt uitsluitend met eerlijke ingrediënten gewerkt, die overal in Nederland verkrijgbaar zijn. Brood uit eigen oven bevat 50 recepten voor allerlei soorten brood: bruin, wit, spelt, hartig en zoet en ook kleine broodjes, stokbrood, feestbrood en gevlochten brood. Aan het bakken van zuurdesembrood wordt ook ruim aandacht besteed. Elke stap in het proces, van kneden en rijzen tot bakken wordt duidelijk uitgelegd. Kortom, hét broodboek voor thuisbakkers.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
15 november 2014
Uitgeverij
Forte uitgevers bv
ISBN
9789462500297


Artikelen over Brood uit eigen oven

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €24,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Verplichte kost voor iedere (amateur)brood bakker

door Caroline Soesbergen op 31-12-2014

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een van de vele blogs over brood bakken: www.uitdekeukenvanlevine.nl. Een website met een wat amateuristisch uiterlijk, maar volgepakt met recepten en tips voor het bakken van brood. En er is de enthousiaste blogster, Levine van Doorne, die altijd klaarstaat met advies en antwoord op vragen. Geen wonder dat de website in zijn achtjarig bestaan is...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic