Broodje poep!

0

Als je je iPhone meeneemt naar de wc, denkt je partner dat je met je buitenvrouw/-man gaat zitten twitteren. Als je de krant meeneemt naar de wc, vindt je partner dat goor. En als je je warme prak meeneemt naar de wc, dreigt je partner je te verplicht te laten opnemen in een kliniek voor mensen met gaatjes in hun hoofd. (En terecht...)
Maar goed, je moet toch. Gemiddeld minimaal ??n keer per dag. En waarom zou je het nuttige niet met het aangename verenigen. Het aangename? Ja, de ouderwetse mop! Een beetje poep en pies, een beetje kak en drol, een beetje schuin, je kunt er maar op ??n plek onbespied om lachen: in je kleinste kamertje! Onze huisgrappenmaker Bram B. Bot verzamelde de 249 beste moppen van dit moment om door te spoelen. Zodat je iPhone, je krant en je warme prak niet in de pot vallen...

"Een vrouw stuurt haar man naar de dokter omdat hij vreselijk uit zijn mond stinkt. De dokter onderzoekt de man uitgebreid en zegt dan: 'We kunnen dit op twee manieren oplossen.' 'Welke dan?' vraagt de man. 'Nou,' zegt de dokter, 'of u stopt met nagelbijten, of u stopt met krabben aan uw kont.'"
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Laatste editie
15 september 2013
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045315331

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic