Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge

0

Vol charme
Het wandelen, het toevallig tegen prettige eethuisjes en caf?s aanlopen en enkele van de diverse musea en kerken bezoeken, maakt een bezoek aan Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge in Belgi? heel bijzonder. De Grote Markt in Brussel is een van de mooiste oude pleinen van Europa met als blikvanger het Stadhuis, alleen al het bewonderen van de gildehuizen is meer dan de moeite waard. Symbool voor Brussel is het nauwelijks 60 cm hoge beeldje van een jongetje dat in een kleine vijver staat te plassen: Manneken Pis.

De Capitool Reisgids Brussel
In de reisgids Brussel is de stad opgedeeld in twee wijken, met aparte hoofdstukken over Antwerpen, Gent en Brugge. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat tal van foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
07 januari 2012
Uitgeverij
Van Reemst
ISBN
9789047517740

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic