Buitenwereld, binnenzee

9

De afgelopen jaren reisde auteur en journalist Auke Hulst (bekend geworden van zijn sterk autobiografische roman 'Kinderen van het ruige land') de halve wereld over en schreef naar aanleiding daarvan fictie- en non-fictieverhalen. In 'Buitenwereld, binnenzee' zijn de beste van die verhalen samengebracht. Hulst neemt de lezer mee: van een zoektocht naar bestsellerauteur Haruki Murakami tot een verblijf in een eigenaardig hotel in Birma.
'Buitenwereld, binnenzee' beweegt zich met inhoudelijke en stilistische bravoure op het snijvlak van kunst, filosofie en literatuur.

Auke Hulst (1975) brak definitief door met zijn sterk autobiografische roman 'Kinderen van het Ruige Land', die genomineerd werd voor de BNG Literatuurprijs, en bekroond met de Cutting Edge Award en de prijs voor het Beste Groninger Boek.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie , Literatuur & Romans
Laatste editie
05 juni 2014
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789041426215 , 9789041426291
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Reizen en literatuur

door: rbbrleest 1 like
De reis als verhaal, het verhaal als reis. Een fijn boek. In ieder hoofdstuk reis je mee naar uithoeken van de wereld en naar meer bekende plaatsen. Je reist mee met bekende schrijvers, je leert bij - laat ik ook een Steinbeck en Murakami bij me hebben - en krijgt interessante tips. Af en toe een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic