Callgirl

2

Nadat hij hun bankrekening heeft geplunderd, verdwijnt de vriend van Jeannette uit haar leven. Zij heeft een parttime baan als docent sociologie, maar komt nu bij lange na niet rond.
Na in andere banen te hebben gewerkt, komt ze terecht bij de callgirl-service van Peach. De eerste afspraak valt reuze mee, maar al snel komt Jeannette in aanraking met de minder leuke kanten van het vak, waarbij ze de bescherming van Peach en haar chauffeurs hard nodig heeft.
Overdag geeft Jeannette inmiddels college over de geschiedenis van de prostitutie en zo krijgt haar dagleven raakvlakken met haar nachtleven, totdat twee ingrijpende gebeurtenissen haar leven als callgirl een radicale wending geven.

De geboren Française Jeannette Angell beantwoordt vragen als: Hoe beland je in dat leven? Hoe gaat het eraan toe, en wat voor soort mensen krijg je als klant? Maar ze stelt ook de vraag wat jíj zou doen als het jouw keuze was...

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
269
Laatste editie
04 mei 2005
Uitgeverij
de Kern
ISBN
9789032509996
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic