Carriere in de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

0

Christiane Renner
Carrière in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand
bindwijze: paperback
formaat: 14 x 21,5 cm
omvang: 208 blz.
illustraties: zwart/wit
Prijs: 13,50
ISBN: 978 90 6378 600 7
Biedt hulp en ondersteunig bij:
het vinden van de juiste opleiding en beroepskeuze
het bepalen en vormgeven van de loopbaan
inzicht in de huidige werksituatie
Carrière in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand verbindt de kaartsymboliek van het 'Lenormandspel' met moderne en spirituele inzichten en kan daarom beschouwd worden als de basis van het werken met deze beroemde kaarten.
Dit boek is het eerste en enige werk dat de thema's opleiding, carrière en roeping aan de hand van de 'Lenormandkaarten' behandelt. Het is een actueel en bezielend boek, dat zich richt op de carrièremogelijkheden en de werksituatie van nu. Christiane Renner houdt rekening met alle leeftijden en situaties, zodat iedereen - van leerling tot ouder en van werkzoekende tot leidinggevende - een bevredigend antwoord in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand kan vinden. De auteur hanteert hierbij dezelfde overzichtelijke aanpak, als in haar twee voorgaande boeken over dit kaartspel.
Carrière in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand biedt duidelijke richtlijnen over beroepskeuze, een uitleg over stressfactoren aan hand van de elementen en een uitvoerige beschrijving welke factoren een bevredigende loopbaan in de weg staan en hoe deze omgebogen kunnen worden om tevredenheid en vervulling in het beroepsleven te vinden.
Ook worden in dit boek treffende kaartcombinaties gegeven, dit keer met betrekking tot het gehele thema 'werk'.
Carrière in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand, dat ook afzonderlijk van de twee voorgaande delen gebruikt kan worden, completeert de trilogie over het 'Lenormandspel' door Christiane Renner, die zich inmiddels onbetwist deskundige op dit terrein mag noemen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
01 oktober 2004
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786007
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic