Chakra muziek

0

Starwood
Chakra Muziek
Kosmische klanken ter versterking van geest, lichaam en ziel
ISBN: 978 90 6378 400 3
Chakra Muziek is speciaal gecomponeerd voor het werken met de zeven chakra's en bestaat uit zeven 'chakra-meditaties' voor het versterken van de beleving en de intensivering van het chakra-werk, zoals (groeps)meditaties, therapeutische behandelingen e.d. De uiterst subtiele composities helpen de luisteraar als het ware de kleuren van chakra's te 'zien' en de vibraties te 'voelen'.
Om het beleven van de chakra¹s toegankelijker te maken, worden de zeven chakra-meditaties vooraf gegaan door de inspirerende en melodieuze geluiden van de zee, die de weg vrij maken voor een optimaal ervaren. De harmonische en subtiele composities voeren de luisteraar op ontspannen wijze van chakra naar chakra, om uiteindelijk te komen tot een evenwichtige en ontvankelijke gemoedstoestand, een moment van innerlijke reflectie.
De meditaties worden afgerond door twee rustgevende muziekstukken die zorgen voor een perfecte aarding. Het effect van de meditaties wordt op deze manier niet alleen versterkt, maar kan zo langer voortduren.
De door Starwood gecomponeerde Chakra Muziek is voortgekomen uit de ervaringen van de componist. Door de perfecte samengang van natuurgeluiden en harmonische melodieën is Chakra Muziek een unieke leidraad bij een optimale beleving van de chakra's.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
12 februari 2008
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063784003
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic