Charly Parker

0

Het geheim van het dromendagboek
Charly (Charlotte) Parker is een stoer meisje dat op twaalfjarige leeftijd verhuist van de stad naar een klein dorp. Ze wordt al snel vriendinnen met de even oude Sally, die in het bezit is van een mysterieus dagboek met een enorm geheim. Ze komen er echter al vlug achter dat het dromendagboek niet veilig is. De gemene en gevaarlijke Gerto Schultz blijkt te weten dat er aanwijzingen in staan die hem schatrijk kunnen maken. Werkelijk niets gaat hem te ver om het dagboek in handen te krijgen.
Maar Charly en Sally zijn niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven en gaan zelf op zoek naar het geheim van het dagboek. Ze reizen daarbij door de tijd, sluiten dubieuze vriendschappen en infiltreren in een geheim genootschap. Onderweg gaan ze zelfs de strijd aan met betoverde bokkenrijders en met een dodelijke veerman.
Juist als alle puzzelstukjes op hun plaats lijken te vallen duikt Gerto weer op en lijkt alles voor niets te zijn geweest. Een spannend slot bepaalt de toekomst van een dorp en een ontvoerde jongen. Maar ook die van de meiden zelf.....
Een verhaal voor meisjes én jongens…….. als je ouders er tenminste niet mee vandoor gaan!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
29 april 2011
Uitgeverij
Ruit, Uitgeverij
ISBN
9789081597227 , 9789081597210
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic