Checklist vogels van Nederland

0

Een jaarlijst, een vakantielijst, een Nederlandse vogellijst, een levenslijst, een tuinlijst... De 'echte' vogelaar benut iedere aanleiding om de vogels bij te houden die hij gezien heeft. Zijn het er meer dan vorig jaar? Zijn het andere soorten? Hoeveel bijzonderheden zitten ertussen? Sommige vogelliefhebbers zetten vinkjes in hun vogelgids, anderen schrijven liever in hun notitieboekje.
De Checklist vogels van Nederland is een handige overzichtslijst met alle vogels die ooit (sinds 1800) in Nederland zijn waargenomen. Achter iedere soort staan vier kolommen met daarin ruimte voor je notities. In de eerste twee kolommen kun je datum en plaats vastleggen. De twee andere kolommen kun je gebruiken voor specifieke lijstjes zoals een jaarlijst, een tuinvogellijst of een lijst voor de 'Big Day'. Ideaal om je eigen vogelwaarnemingen bij te houden.
Vormt samen met 'Herkenningskaart vogels van Nederland' en 'Zakgids vogels van Nederland' de ideale begeleider voor wandelingen en vogelexcursies.
Onderwerpen: vogels kijken, vogels herkennen, vogels waarnemen, vogels van Nederland, vogellijst, vogelwaarnemingen, vogels tellen, vogelsoorten, soorten vogels
Verschenen in
Aantal pagina’s
24
Laatste editie
23 april 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
ISBN
9789050113755

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic