Chinese Astrologie als levenswijze

0

Nathalie Kriek
Chinese Astrologie als levens­wijze
Een vademecum over de Chinese sterrenbeelden
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: ca. 496 blz.
illustraties: zwart/wit
ISBN: 978-90-6378-774-5
Chinese astrologie is leuk, verrassend accuraat, mysterieus, maar vooral... leerzaam en zeer bruikbaar voor familie, vrienden, geliefden, (zaken-)partners, onderwijzers, therapeuten en iedereen die ervoor open staat deze Chinese wijsheid toe te passen om anderen en zichzelf beter te leren kennen.
Vaak weet iemand wel wat zijn Chinese-jaar-dier is, maar... wat betekent dit jaar-dier voor jou? Wat is je dag-dier, je uur-dier en je maand-dier? Welke invloed hebben deze dieren allemaal op jouw karakter en je omgang met anderen of op je levensloop?
Chinese astrologie lijkt misschien ingewikkeld, maar is dit absoluut niet! Basiskennis is het halve werk en neemt slechts vijf korte hoofdstukken in beslag. Laat je dan ook niet afschrikken door de omvang van dit boek. Na het lezen van deze eerste hoofdstukken zul je begrijpen hoe de Chinese astrologie werkelijk in elkaar zit en hoef je slechts de voor jou belangrijke uur-, dag-, maand- en jaar-dieren op te zoeken. En natuurlijk de combinaties van jouw persoonlijke jaar-dier met die van anderen!
Na het lezen van dit boek zul je meer inzicht krijgen in het karakter, het gedrag en de denkwijze van de personen met wie je dagelijks te maken hebt (en zeker ook van jezelf!) en... hier beter mee leren omgaan!
Want waarom kun je absoluut niet opschieten met die ene collega? Waarom is je zus zo jaloers? Waarom is je vader zo streng? Waarom is jouw kind zo druk? En... waarom ben je zelf soms zo onzeker? Of driftig? Of rusteloos? Waarom lijkt het ene jaar alles voor de wind te gaan terwijl in het andere jaar alles tegen lijkt te zitten? Dit is slechts een kleine greep uit de vragen die in dit complete naslagwerk aan bod komen. Daarbij biedt dit boek ook veel tips en adviezen om met jouw karaktereigenschappen, die soms een positieve uitwerking hebben op je manier van leven, maar soms ook niet, om te gaan en met het gedrag van bepaalde personen of familie.
Leer zowel anderen als jezelf beter kennen met Chinese Astrologie als levenswijze, een boek vol informatie over jezelf en de mensen om je heen!
Met rekentabellen om op eenvoudige wijze snel je eigen Chinese sterrenteken te kunnen bepalen.
Zeer geschikt als zelf-hulp boek en een handig naslagwerk bij het geven of volgen van therapie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
544
Laatste editie
31 oktober 2008
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787745
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic