De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijdige en geliefde producten uit de patisserie. Dit uiterst leerzame boek met tal van technieken en recepten zal zowel de hobbykok als de professionele kok aanspreken.
Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade worden duidelijk ge?llustreerd met stap-voor-stapfoto?s die de lezer helpen foutloze creaties te maken. Bovendien zijn meer dan 150 recepten opgenomen, van alle grote klassiekers als ?clairs, Schwarzw?lder en macarons tot eigentijdse desserts.
Een aantal van de grootste Franse patissiers geven hun geheimen en signatuurgerechten prijs: Christophe Michalak (Plaza Ath?n?e), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon) en vele anderen. De bijgevoegde dvd biedt heldere instructies om de verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.
Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade worden duidelijk ge?llustreerd met stap-voor-stapfoto?s die de lezer helpen foutloze creaties te maken. Bovendien zijn meer dan 150 recepten opgenomen, van alle grote klassiekers als ?clairs, Schwarzw?lder en macarons tot eigentijdse desserts.
Een aantal van de grootste Franse patissiers geven hun geheimen en signatuurgerechten prijs: Christophe Michalak (Plaza Ath?n?e), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon) en vele anderen. De bijgevoegde dvd biedt heldere instructies om de verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.