Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Chocolade encyclopedie

De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijdige en geliefde producten uit de patisserie. Dit uiterst leerzame boek met tal van technieken en recepten zal zowel de hobbykok als de professionele kok aanspreken.

Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade worden duidelijk ge?llustreerd met stap-voor-stapfoto?s die de lezer helpen foutloze creaties te maken. Bovendien zijn meer dan 150 recepten opgenomen, van alle grote klassiekers als ?clairs, Schwarzw?lder en macarons tot eigentijdse desserts.

Een aantal van de grootste Franse patissiers geven hun geheimen en signatuurgerechten prijs: Christophe Michalak (Plaza Ath?n?e), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon) en vele anderen. De bijgevoegde dvd biedt heldere instructies om de verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Chocolade encyclopedie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Chocolade encyclopedie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.