Chocolade encyclopedie

, , , ,

0

De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijdige en geliefde producten uit de patisserie. Dit uiterst leerzame boek met tal van technieken en recepten zal zowel de hobbykok als de professionele kok aanspreken.

Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade worden duidelijk ge?llustreerd met stap-voor-stapfoto?s die de lezer helpen foutloze creaties te maken. Bovendien zijn meer dan 150 recepten opgenomen, van alle grote klassiekers als ?clairs, Schwarzw?lder en macarons tot eigentijdse desserts.

Een aantal van de grootste Franse patissiers geven hun geheimen en signatuurgerechten prijs: Christophe Michalak (Plaza Ath?n?e), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon) en vele anderen. De bijgevoegde dvd biedt heldere instructies om de verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
415
Laatste editie
03 september 2011
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059564060
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic