Chocolade

0

Chocolade neemt elke dag een bad in het meer. Op een dag ontdekt ze dat er in de stad duizenden baden zijn en beslist ze het bos te verlaten om ze allemaal uit te proberen. Om niet te wild te lijken koopt ze een stadsjurk en schoenen met grappige lichtjes, en vertrekt ze naar de bewoonde wereld. Wanneer ze in de hoofdstad aankomt, leert Chocolade een andere manier van leven kennen.

In dit verhaal vertelt Marisa Núñez over illusies, verlangens, vriendschap en het belang van nieuwe ervaringen en waardering voor wat we dicht bij ons hebben. De Afrikaans geïnspireerde illustraties zijn vrolijk en kleurrijk. Ze drukken de menselijke karakters van de dieren uit het bos uit en reflecteren de humor en het optimisme uit de vertelling. Helga Bansch verrijkt met haar illustraties het verhaal door personages te creëren die de trip van Chocolade rijkelijk aanvullen, als de lezer ook de tekeningen aandachtig wil bekijken.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
09 maart 2011
Uitgeverij
TECTUM PUBLISHERS NV
ISBN
9789461580023

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic