Chocolade zonder grenzen

0

Chocolade-specialist Jean-Pierre Wybauw geeft zijn zestig heerlijkste chocoladerecepten prijs

Stap voor stap beschrijvingen op maat van de hobbykok; met vele praktische tips en met verrukkelijke foto’s van foodfotograaf Frank Croes

Ten voordele van Artsen Zonder Grenzen: door een gezamenlijke actie van auteur Jean-Pierre Wybauw, Uitgeverij Lannoo en Chocolade Jacques gaat per boek 2 euro naar Artsen Zonder Grenzen

Roesmiddel, troostje en ultieme zoethouder: geen enkel voedingsproduct oefent zo’n onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op jong en oud als chocolade. Bovendien leent chocolade zich uitstekend tot het bereiden van allerlei zoete lekkernijen zoals milkshake, truffels, brownies, chocoladecake, bavarois, en ga zo maar door.

Auteur en chocolade-expert Jean-Pierre Wybauw legt op een eenvoudige manier uit hoe je best met een delicaat product als chocolade omgaat. Met enkele eenvoudige basisregels en een paar handige trucs zet hij je aardig op weg om een chocoladekenner te worden. De auteur heeft namelijk een jarenlange ervaring in het hanteren en modelleren van chocolade.
De vele receptfoto’s van Frank Croes doen je gegarandeerd watertanden!

Met dit boek kan iedereen aan de slag om zelf gezonde en verrukkelijke chocoladerecepten te bereiden. Veel zoet genot!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
27 september 2005
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020962277
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic