Chocoladedecoraties

0

Een waardige opvolger voor het bekroonde vakboek Perfecte pralines van topchocolatier Jean- Pierre Wybauw Fantasievolle en kleurrijke chocoladedecoraties om uw pralines, gebakjes en taarten af te werken: strikken, krullen, schilfers, vogeltjes... Met schitterende fotografie, en boordevol praktische tips Een must voor elke patissier, chocolatier of geoefende kok
Een complete en praktische gids van de befaamde meester-chocolatier Jean-Pierre Wybauw. Voorzien van talrijke stap-voor-stap-foto's, briljant in beeld gebracht door Frank Croes. Meer dan 100 heerlijke en originele decoratietechnieken worden haarfijn uit de doeken gedaan. Een must voor beroepslui en de gevorderde amateur.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
03 oktober 2006
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020967890
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic