Christina – tweeling als licht geboren

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Christina is een meisje van zestien uit Zwitserland. Ze heeft een sterk verruimd bewustzijn en behoort tot een nieuwe generatie van jonge denkers die het menselijk bestaan zien als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit. Ze gaan moeiteloos om met gaven als telepathie, het zien van aura's, contacten met het hiernamaals en communiceren met dieren en planten. Van jongs af aan verbazen ze ons met hun sterke ethiek, wijsheid en innerlijke rust, wat een nieuwe dimensie van mens-zijn doet vermoeden.

Als voorbode van een nieuwe fase in de evolutie van de mens, is Christina samen met haar tweelingzus Elena op aarde geïncarneerd om licht en vrede te verspreiden. Haar verhaal wordt vanuit het perspectief van haar moeder, Bernadette, verteld. Ze beschrijft haar bijzondere geboorte, kindertijd en jeugd tot zestien jaar. Ze vertelt hoe ze moet leren leven in de driedimensionale wereld, om zich op haar levenstaak voor te bereiden. Christina vat dit samen in de drie kernbegrippen: Vrijheid, Waarheid en Liefde.

‘Ik ben hier om de mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een verruimd bewustzijn. Met een bredere horizon kunnen de mensen zelf inzien wat er vandaag de dag niet goed gaat op deze planeet. Zo kunnen ze op elk facet van het leven nieuwe oplossingen en perspectieven ontwikkelen. Echter, mensen hebben een vrije wil. Het ligt aan de keuzes die ze maken.’
– Christina
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
260
Laatste editie
15 mei 2019
ISBN
9789460151859
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 23,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie