Cirkel van leven

0

bindwijze: paperback
formaat: 14 x 21,5 cm
omvang: 188 blz. + 8 kleur
illustraties: zwart/wit en full-colour
ISBN: 978 90 6378882 7
Tijdens ons leven maken we allemaal spirituele ervaringen mee. Het kan gebeuren bij de geboorte van je kind of bij het overlijden van een dierbare. Of gewoon spontaan terwijl je op de bank zit. Dit boek gaat over deze ervaringen en de impact ervan op je leven. In mijn werk als huisarts ben ik zo gelukkig geweest enkele diep spirituele ervaringen van dichtbij mee te mogen maken. In een compilatie van verhalen vertel ik hierover. Het gaat zowel over tekenen van leven van overleden dierbaren als over bijna-doodervaringen. Over ervaringen van kinderen van een nieuwe tijd als ontmoetingen met engelen. Maar ook over het genezende vermogen van loslaten en vergeving. De ervaringen worden voorzien van een gefundeerde en zo mogelijk wetenschappelijke achtergrondinformatie en praktische uitleg en oefeningen. Kernwoord bij al de ervaringen die we opdoen in onze cirkel van Leven is karma. Deze oeroude natuurwet van oorzaak en gevolg geeft ons de kans ons Zelf in al onze aspecten te ervaren. Een dieper begrip van Karma kan ons laten zien dat we zelf aan de basis staan van ons bestaan.
Dat ervaringen ons toevallen vanuit ons handelen in het verleden. Niet om ons te straffen, maar om ons te helpen tot Zelfervaring te komen. In dit boek wordt hiertoe, naast alle spirituele verhalen uit de praktijk, op een praktische manier ingegaan op de achtergrond en doorwerking van karma op ons leven. Cirkel van Leven laat zien dat oneindige vrijheid mogelijk is als we het principe van karma daadwerkelijk toe gaan passen in ons leven. Vrijheid die ontstaat als we niet slechts handelen vanuit ons kleine ik maar vanuit een verbinding en gerichtheid op de bron van Liefde in ons Zelf. Ten slotte gaat dit boek in op de versnelde afwikkeling van karma die op dit moment op aarde gaande is. Maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in een ongelooflijk snel tempo op en het elektromagnetische veld om de aarde neemt steeds sneller af. Een nadere analyse van tradities en voorspellingen van de oude beschavingen (Vedische traditie, Egyptenaren, Mayas) en alle hedendaagse ontwikkelingen, leert ons dat we in een bijzondere tijd leven. Een tijd waarin de kansen op volledige vrijheid toe lijken te nemen met het naderen van het jaar 2012.
(Richard Hoofs).
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
186
Laatste editie
25 februari 2010
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063788827

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic