Claudia kookt klassiek

0

Claudia Allemeersch, beste Hobbykok van Vlaanderen 2009, brengt de klassiekers van de Franse keuken. Ook verkrijgbaar als e-boek Ook verkrijgbaar in de iBookstore
Claudia Allemeersch volgende een jaar lang les in de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen. De meer dan 85 recepten in dit boek zijn een weerspiegeling van de klassiekers van de Franse keuken die ze daar door leraar en chef-kok Pol Debaenst leerde klaarmaken. Van de verschillende keukenfonds, tomates aux crevettes, kervelsoep, paling in het groen en escargots tot chocolademousse en madeleines. Claudia legt ze allemaal haarfijn uit. Bij een twintigtal recepten staat er ook een link naar praktische internetfilmpjes, waar je haar live aan het werk ziet. Succes verzekerd! Met de recepten uit het boek stelde Claudia acht menu's samen, zodat je meteen ziet wat je waarbij kunt serveren.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
07 oktober 2013
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401404334 , 9789401412971
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic