Club Vlinder

Club Vlinder

2
Rank 364 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Club Vlinder

Wanneer Tim Hekster op het sterfbed van Bernardus Schoutema een briefje vindt dat hem koppelt aan Nigel en diens alter ego Lattéy da Costa, krijgt zijn leven een drastische wending.
De opdracht die zijn grootvader hem naliet: als manager van het dragqueenclubje Club Vlinder een ogenschijnlijk onmogelijk
missie uitvoeren.

Onwetend van de belangen die er binnen de familie Schoutema spelen, begint hij aan een turbulent avontuur dat hem steeds dichter bij de waarheid brengt. Langzaam maar zeker wordt hem duidelijk dat niet iedereen wil dat de missie slaagt.

Kim Bengtsen (1954) is een thrillerauteur die onder pseudoniem regelmatig naar andere genres overstapt.
Zo schreef hij het erotisch getinte ‘Blote Bovenarmen’ (1986), en de levensverhalen ‘Mensenmens’ (2010), ‘De Ringvechter’(2011), ‘Mijn moeder moest dood’ (2013) en ‘Onder de brug vond ik mezelf (2014). In december 2016 verscheen zijn roman ‘Vlinder’.
Kim Bengtsen is getrouwd, heeft twee kinderen en komt uit het Oostland.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
239
Uitgeverij
Ambilicious LLP
Laatste editie
28 mei 2019
ISBN
9789492551580
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Goed verhaal

door: Anya van der Gracht 1 like
Een prachtige recensie kan ik niet schrijven. Ik vind het boek gewoon leuk en prettig om te lezen. Het verhaal is goed in elkaar gezet met levendige dialogen. Ik heb het graag gelezen en raad het zeker ook aan anderen aan.

Prachtig geschreven

door: Jeroen1975 1 like
Verrassende wendingen, goed verhaallijn, eye opener, spannend, familie geheim, dragqueen, verlangen, erotisch verlangen, geheimen, goed, verbazing, alles zit erin, van begin tot eind boeiend, ik kon hem niet wegleggen. Een absolute aanrader!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook