Cobie van Zegen vertelt

0

Cobie van Zegen is vooral bekend door haar deelname aan het televisieprogramma Het Zesde Zintuig, waarin zij glorieus de Beste paragnost van Nederland 2010 werd.

Vanaf die tijd zit ze in het vaste team van paragnosten dat jaarlijks te zien is in Het Zesde Zintuig: Plaats Delict, een programma van RTL4.
Zij bundelen hun paranormale krachten om alle openstaande vragen van nabestaanden omtrent een onopgeloste moord of vermissing te beantwoorden.

Cobie staat ook bekend om het gebruik van tarotkaarten die ze bij sessies inzet. Door middel van de kaarten is ze in staat een nog gedetailleerder beeld te geven.

In dit debuut geeft Cobie van Zegen een kijkje in de paranormale keuken, waar ze zichzelf ziet als doorgeefluik via haar gidsen en andere helpers. Ook staat het boek vol met foto's, verhalen en dialogen met cliënten, en geeft Cobie haar visie vanuit de paranormale praktijk.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
116
Laatste editie
19 maart 2013
Uitgeverij
Literoza
ISBN
9789048490264

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic