Code rood

11

Code rood is een onweerstaanbaar en grappig jeugdboek vol spionage en liefdesperikelen van bestsellerauteur Robin Benway. Ook in dit spannende tweede deel van de serie Spy girl speelt de bruisende Maggie de hoofdrol.

De 17-jarige Maggie werkt voor de geheime organisatie het Collectief. Alleen nu even niet. Sinds de vorige missie is haar hart vol van haar vriendje Jesse en haar beste vriendin Roux. Maar dan worden haar ouders door het Collectief vals beschuldigd van roof. Code rood!

Maggie stort zich op de zaak en raakt verstrikt in een wespennest vol bedrog. Met Jesse en Roux reist ze naar Parijs om hun tegenstander uit te schakelen. Maar Parijs is ook de stad van de liefde...

Robin Benway debuteerde met Bonustrack, dat wereldwijd een bestseller werd. Daarop volgde het succesvolle Girlpower. Code rood is het vervolg op Spy girl. Robin Benway woont in Los Angeles en is verslaafd aan koffie en muziek.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
19 november 2014
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026136603 , 9789026136610
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Spy Girl - Code rood: een stoer meidenboek!

door: Marloes 1 like
Spy Girl - Code Rood is het tweede boek in de serie, geschreven door Robin Benway. Echter, dit boek kun je ook prima los van het eerste deel lezen. Spy Girl - het verhaal over Maggie - is een stoer meidenverhaal! Maggie, een meisje van zeventien, heeft een apart leven. Ze is een dochter van twee...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic