Collector 2 - Operatie vade retro

6

Wat voorafging: het universum is veroverd, de Melkweg leeggehaald en de mensheid klaar om verder te trekken. Maar dan loopt men een nieuw soort vijand tegen het lijf: de Collectors. Buitenaardse wezens die niets anders lijken te doen dan planeet na planeet te vernietigen, zonder dat iemand ze kan stoppen.

We schrijven 3043. Nadat talloze planeten in handen zijn gevallen van de Collectors verzamelen de interstellaire federaties eindelijk de moed om terug te vechten. Het nieuws dat er interne conflicten zijn ontstaan bij de Collectors is reden genoeg om aan te nemen dat zij niet zo onaantastbaar zijn als gedacht. Drie mensen - een ex-gevangene van de Collectors, een roekeloze priester van de Church of the Stars en een uiterst bekwame huurling - worden gevraagd om een oplossing te vinden. Een oplossing die een nieuw begin voor de Melkweg moet betekenen: Operatie Vade Retro.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Operation Vade Retro
Serie
Collector (2)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Vertaald door
Eisso Post
Laatste editie
17 november 2015
Uitgeverij
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024561964 , 9789024564064 , 9789024572649

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic