Combi aanbieding Atlas van de West-Brabantse Broedvogels & Vogels houden van Breda

0

Combinatie aanbieding
Atlas van de West-Brabantse Broedvogels (eerder verschenen in 2007) en Vogels Houden van Breda (november 2009)
Atlas van de West-Brabantse Broedvogels
Deze atlas bundelt de gigantische berg informatie die tot stand kwam bij het onderzoek naar het eerste vlakdekkende broedvogelonderzoek.
Niet alleen natuurgebieden, maar ok landbouwgronden, dorpen en steden zijn opgenomen. De beschrijving van de verspreiding van de diverse vogelsoorten vormt de hoofdmoot, maar ook veranderingen zijn in kaart gebracht. Dankzij de diversiteit van landschappen blijkt West-Brabant tot de vogelrijkste van Nederland te behoren. Even verrassend was het belang van de steden en dorpen voor sommige soorten.
ISBN los: 9789078343028
Prijs los: van € 39,95 naar € 25,00
Voor het eerst uitgebracht in 2007
Vogels houden van Breda
Een boek voor ieder die Breda en de vogels van Breda een warm hart toedraagt. Velen menen dat er in de stad weinig spectaculairs te vinden is op vogelgebied, maar de werkelijkheid leer anders. Cultuurnatuur in de vorm van waterpartijen, parkjes, oude muren, begraafplaatsen en zelfs industrieterreinen levert heel wat leuke waarnemingen van gewone en bijzondere soorten op.
Op verspreidingskaarten ligt vast waar welke vogels binnen de bebouwde kom voorkomen. U krijgt een beeld in woord en beeld over de vogelrijkdom in Breda, in heden en verleden. U kunt de gegevens vinden van meer dan 85 vogelsoorten en daarnaast beschrijvingen van een aantal karakteristieke plaatsen zoals de wijken Boeimeer en Westerpark.
ISBN los: 9789078071761
Prijs los: 19,95
Verschenen in
Laatste editie
10 december 2009
Uitgeverij
Van Ierland
ISBN
9789078071808

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic