Comptoir Libanais

,

3

Artikelen 1 Lijsten 3

Comptoir Libanais is een combinatie van recepten uit Libanon en Noord-Afrika. Traditioneel koken vermengt zich met moderne smaken om zo heerlijke gerechten te creëren. Van mezze tot verse salades en van vlees- en visgerechten tot brood, gebak en desserts. Het succes van Comptoir Libanais is de gemakkelijke, relaxte caféstijl van het eten met lichte, smakelijke en kleurrijke Arabische invloeden. Dit kookboek bevat tachtig gezonde gerechten, geschikt voor elke gelegenheid. Maak snel en simpel indrukwekkende gerechten!

Verschenen in
Genre
Culinair
Vertaald door
Jaromir Schneider
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
27 januari 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789089896315


Artikelen over Comptoir Libanais

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Een feest van geuren, kleuren en smaken

Zoals je in het interview elders op Hebban Culinair met Tony Kitous kunt lezen is hij, behalve dol op eten en een goede zakenman, ook een topsporter. Hij let heel erg op goed en gezond eten en dat is één van de redenen dat de Libanese keuken zijn favoriet is. Zelf komt hij uit Algerije. Ook die keuken vind hij geweldig maar de Libanese gerechten zijn lichter en gezonder en, zoals hij zegt, veel...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic