Cuisine

0

Het meest complete en mooiste Franse kookboek ooit 1000 klassiekers uit de Franse keuken, die aan de basis ligt van onze huidige keuken Een culinaire kanjer die niet mag ontbreken in de kast of op het aanrecht De complete Franse keuken in woord en beeld: van soep tot dessert, van bouillabaisse tot tarte tatin Bevat meer dan 500 schitterende foto's en duidelijk omschreven recepten met de nodige tips om ze altijd te laten slagen Een nuttige bijlage helpt u om de beste ingrediënten te kiezen en te kopen, een geschikte wijn te kiezen, uw keuken goed uit te rusten en te gebruiken.
Deze kookbijbel brengt u duizend bekende gerechten, stuk voor stuk klassiekers van de rijke Franse culinaire traditie. Heldere recepten en nuttige tips helpen u om de lekkerste creaties op uw bord te toveren. Met de uitgebreide bijlage weet u steeds welke ingrediënten en welke wijnen te kiezen. Dit monumentale kookboek hoort thuis in elke keuken.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
1104
Laatste editie
15 september 2009
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020984408

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic