Culinaire almanak

1


Elke supermarkt heeft een steeds groeiend aantal kant-en-klaarmaaltijden. Welke gerechten kunnen de toets der kritiek doorstaan als het gaat om smaak en presentatie?
In deze derde, geüpdate Culinaire Almanak staat het oordeel over o.a. tientallen exotische kant-en-klaargerechten, zoals Indiase wokgroente, Chinese saté ajam en Griekse moussaka. Bij de geproefde supermarktproducten zijn er veel nieuwe producten bijgekomen, waarbij alles op het gebied van olijven en rijst. Ook nieuw dit jaar, bij de bezochte supermarkten, is de Natuursuper. Will Jansen geeft antwoord op de vraag of je daar echt het betere product mag verwachten. Alle producten worden met elkaar vergeleken, de beste (en de slechtste) krijgen een speciale vermelding.

Deze gids biedt ook allerlei tips en diverse artikelen over koken en lekker eten. De Culinaire Almanak is een must voor de culinaire thuiskok die met ingrediënten uit de supermarkt een smakelijke maaltijd wil bereiden.

Will Jansen schrijft voor culinaire (vak)bladen als Misset Restaurant en Bouillon. Hij werkte mee aan diverse culinaire boeken met onder andere Paul Fagel en Les Patrons Cuisiniers, Een Bijzondere Cuisson met Robert Kranenborg, Uit Zeeuwse Wateren met Edwin Vinke en Culinaire Grootmeesters.

‘De Michelingids voor de supermarkt.’
de volkskrant

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
232
Laatste editie
21 mei 2008
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789027466662
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic