Cupcakes parade

0


Cupcakes of cakejes doen het vandaag de dag bijzonder goed op kinderfeestjes. Maar ook voor volwassenen, als bruiloftstaart of op een veertigjarig huwelijksfeest, misstaan deze vrolijke gebakjes niet.
In Cupcakesparade staat een rijk aanbod van verrukkelijke recepten in vele smaken, vormen, ontwerpen en kleuren. Het boek geeft recepten voor elke gelegenheid en voor ieders smaak: basisgebak zoals brownies, maar ook nieuwe interpretaties van klassiekers zoals citroencakejes met eiwitschuim en tiramisucakejes met mascarponecrème.
De creatieve en bijzondere recepten van Gail Wagman zijn verdeeld over de hoofdstukken Grootmoeders favorieten, Kindercakejes, After dinner cakejes, Fijnproeverscakejes, Feestelijke cakejes. In het laatste hoofdstuk, Nog meer cakejes, zijn recepten voor taarten en vlaaien in minivorm te vinden.
- 120 eenvoudige maar heerlijke recepten met prachtige foto's voor inspiratie
- Verrukkelijke glazuren van klassieke chocolade- en vanillebotercrème tot chocolade-hazelnoot-, rum-boter- en passievruchtenglazuur en crème anglaise
- Uitgebreide, duidelijke inleiding met informatie over het bakken van cupcakes, keukengerei, ingrediënten en tips voor garneren

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
19 januari 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562240

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic