Curry's

0

Dit boek bevat de meest uiteenlopende currygerechten. Ga ermee aan de slag – en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met het gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als ‘curry’s’ wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen- die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Laatste editie
22 november 2007
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036620871
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic