Daar is Daan!

,

2

Hallo, ik ben Daan.
Dit moet je over mij weten: ik probeer de kinderen in mijn klas niet aan het la-chen te maken, maar om de een of andere reden gebeurt het toch. Spelling is mijn slechtste vak. (Nu ik erover nadenk, rekenen en lezen ook!) Ik probeer het, echt waar. Maar waarom verandert mijn brein altijd in een kleverige brei? In Daar is Daan! Boekenleggers zijn ook mensen hoort Daan dat zijn klas een to-neelstuk op gaat voeren. Hij is de enige die niet enthousiast is. Dat komt omdat elke keer wanneer hij het script leest zijn hersenen rondjes gaan draaien en het voelt alsof zijn hoofd gevuld is met zaagsel. Lukt het Daan zijn hersenen te laten stoppen met draaien en een rol te krijgen in het stuk? In dyslexie vriendelijk letterype van Christian Boer.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
08 februari 2017
Uitgeverij
Rubinstein b.v.
ISBN
9789047619369 , 9789047623717
Bestel dit boek vanaf  €13,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit luisterboek voor  €7,95 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een heerlijk kinderboek met een mooie boodschap! En een cd!

door: Diane Kooistra 1 like
Ik heb eerst het verhaal gelezen want daar gaat het toch om in een boek. Het is een verhaal, geschreven vanuit de hoofdpersoon, Daan Daan is een bijzonder kind, hij kan goed praten en discussiëren. Maakt leuke grapjes in de klas. Hij houdt graag de juf voor de gek, samen met zijn vriendje...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic