Dag dat alles anders werd

15

Toen ze vijf jaar oud was, wist Dana Fowley al dat er niemand was die ze kon vertrouwen en dat er geen plek was waar ze zich kon verschuilen. Samen met haar jongere zus Heather moest ze jaren van misbruik ondergaan.
En het afschuwelijkste van alles was dat hun moeder naliet te doen wat elke moeder zou moeten doen: hen beschermen. Pas na enkele nachtmerrieachtige jaren was er eindelijk hoop voor Dana en haar zusje. In juni 2007 kwam de schokkende waarheid boven tafel toen Danas lijdensweg in de openbaarheid kwam. Er werd een rechtszaak aangespannen en Dana getuigde tegen haar eigen moeder. De wereld werd eindelijk gedwongen de ogen te openen, en haar moeder werd tot twaalf jaar cel veroordeeld.
De dag dat alles anders werd is een prachtige hommage aan de veerkracht van de mens in het algemeen en die van een jonge vrouw in het bijzonder.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Joost van der Meer , Bill Oostendorp
Laatste editie
04 maart 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022557907 , 9789460929694 , 9789022562802 , 9789022567906 , ...
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Dag dat alles anders werd

door: Sandra 1 like
Dit boek, ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Het is zo wreed en ongelooflijk, dat je het eigenlijk niet kan begrijpen dat dit waar is gebeurt. En dan ook nog wel met zulke kleine kinderen en door familie! Ik vond het mooi geschreven, ze heeft het allemaal mooi verwoord, maar toch...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic