De dag van de diamantprinses

Dag van de diamantprinses

2
Rank 7978 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
#Metoo in de jaren '70. De vijftienjarige Kurt wordt er van beschuldigd een twaalfjarig meisje op het kerkhof te hebben verkracht. De jongen slaat totaal in paniek als de politie naar hem op zoek gaat en verdwijnt op mysterieuze wijze samen met de nicht van zijn beste vriend Benny.
Meer dan veertig jaar later wordt het stoffelijk overschot van Kurt gevonden in het slib van een rivier onder een brug. De politie klasseert de zaak als zelfmoord. Benny, die ondertussen journalist geworden is, wil zijn jeugdvriend in zijn eer herstellen en gaat op zoek naar wat er echt gebeurd is.
De dag van de Diamantprinses is een originele mix van een coming of age verhaal en een spannende thriller die de lezer van begin tot einde in de ban houdt.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
248
Laatste editie
18 maart 2019
ISBN
9789059276048
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,90
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Meer dan een spannende thriller!

door: ralhpmensel96 1 like
Pitch: Twee ophefmakende gebeurtenissen op de dag dat men in een dorp een miss-verkiezing organiseert: er wordt een 12-jarig meisje verkracht op het kerkhof en twee tieners verdwijnen spoorloos. Tientallen jaren later wordt het stoffelijk overschot van één van de twee in het slib onder een brug...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook